Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Polish Faruri + Folie de protectie ORAGUARD + Garantie Firma

24-06-2020 19:48   Servicii   Ploieşti   226 vizualizări
Locație: Ploieşti

Polish pentru faruri si stopuri si aplicare folie de protectie

IMPORTANT!

Update Incepand din aceasta data, ne-am extins si am modernizat total spatiul de lucru.

Frigul si vremea urata de afara nu este o problema pentru noi atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor.

Program: Luni-Vineri 8.00-21.00 Sambata. 8.00-16.00

Odata cu venirea ploilor sau a frigului am observat ca mulți sunt "speriați" și indeciși când vine vorba de polish și mai ales de aplicarea foliei de protecție crezând ca nu se poate aplica sau ca ea nu rezista. Total greșit, folia se poate aplica la fel de bine, având aceiași rezistenta.

-Polish si folie de protectie!

--Ce este folia de protectie?

---Se poate pune pe orice far?

---- Rezista la spalatorie?

---Iarna nu se exfoliaza?

--Ma tine macar doi ani?

--Daca vreau o pot da jos?

--Trebuie sa polishez farurile dupa ce dau folia jos?

Acestea sunt o parte din cele mai des intalnite intrebari.

**Folia de protectie are rolul de a proteja orice far/stop impotriva tuturor factorilor care in timp afecteaza materialul din care este facut farul [fie ca vorbim de niste faruri vechi sau de niste faruri care sunt scoase din cutie]. Se poate pune pe orice far indiferent daca a fost sau nu polishat.

Folia Oraguard, cea pe care noi o folosim este garantata 4 ani de producator, aceasta nu se exfoliaza nici la inghet si nici la jetul de la spalatorie, practic este o bariera invizibila in jurul farului, ea putandu-se indeparta oricand fara a mai fi nevoie sa se polisheze farurile.

Oferim garantie 4 ani pentru operatia de polish faruri, insotita de folie faruri sau stopuri.

Procedeul de reconditionare faruri, este unul destul de complicat, deoarece implica mai multe operatii de slefuire cu banda abraziva si cu pasta speciala de polish si luciu pentru faruri si stopuri. Rezultatul fiind de fiecare data incredibil si pentru noi si pentru clienti. Durata de executie fiind destul de mica; 15/40 de minute de far.

Cu siguranta, recontionatul farurilor, nu este singura varianta de a indeparta aceste neplaceri, ar mai fi inlocuirea cu unele noi.... Pana aici, totul este ok. Numai ca, inlocuirea farurilor cu unele noi, poate costa cu pana la 2-15 ori decat un simplu polish faruri.

De asemenea recomandam cu tarie, ca dupa operatia de polish faruri sa se aplice folie de protectie transparenta 100% cu garantie 4 ani. Folosim folie de protectie 'Oraguard". Folia vine in transparente diferite; light pana la dark-light, in felul acesta noi putem satisface gusturile elegante tot odata ne adresam si impatimitilor de tuning.

Aplicand folie de protectie faruri si stopuri, acestea isi vor pastra latura estetica, timp indelungat.

**Cu o experienta de peste 4 ani in acest domeniu și peste 1500 de faruri restaurate, va stau la dispozitie cu orice fel de nedumerire aveti.

**Cum se aplica folia pe faruri?

Clip informativ: https://www.facebook.com/polishfarurilipanesti/videos/ /

**Cum rezista folia la inghet?

Clip demonstrativ: https://www.facebook.com/polishfarurilipanesti/videos/ /