Conectati-va pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici daca nu aveti cont, pentru a va deschide unul.

Pistol Airsoft ULTRA PUTERNIC!! 4J (No Recul Blowback)cu co2 Firma

3 months ago Timp Liber Giurgiu   42 vzualizari

370 lei

  • pistol-airsoft-ultra-puternic-4j-no-recul-blowbackcu-co2-big-0
  • pistol-airsoft-ultra-puternic-4j-no-recul-blowbackcu-co2-big-1
  • pistol-airsoft-ultra-puternic-4j-no-recul-blowbackcu-co2-big-2
Locatie: Giurgiu
Pret: 370 lei

Vand pistol airsoft pe co2 Swing marca SIZ EDGE TAURUS foarte ingrijit Bila de 6mm 0,20 g cu accesori Carcasa ABS + FIER interior Fier, Nu necesita permis . Pret fix. Nu fac nici un fel de schimb.

Putere : 4 Joule. cu o viteza de 185m/s

OFER GRATIS IN PRETUL DE MAI SUS 5 Capsule Co2 Cu ulei siliconic si inca un bonus de 1500 bile cal.6mm

Livrez si in tara pentru domnii interesat.

Mai jos am facut o scurta descriere legii in acest sens:

Armele tip airsoft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, întrucât din punct de vedere al destinatiei acestea nu se regasesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveti nevoie de autorizare pentru procurarea, detinerea si folosirea lor.

Extras din Legea 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor:

61. arme de agrement – arme si dispozitive neletale, inclusiv cele de tip airsoft si paintball, construite pe principii asemanatoare armelor care nu folosesc munitii, ce arunca proiectile nemetalice si sunt destinate a fi folosite în spatii special amenajate în scop recreativ; sunt incluse în aceasta categorie si arcurile;

(4) Armele neletale din categoria E din anexa pot fi detinute si, dupa caz, purtate si folosite de catre persoanele fizice si juridice, fara îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în conditiile prevazute de prezenta lege.

(4) Armele neletale destinate agrementului si tirului sportiv pot fi folosite în spatii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spatii special amenajate, în astfel de conditii încât sa nu puna în pericol integritatea corporala sau viata persoanelor.

(5) Sunt interzise portul si folosirea armelor prevazute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele prevazute la alin. (1) – (4), pot fi transportate de la domiciliul, resedinta sau, dupa caz, locul de rezidenta al detinatorului la locul unde urmeaza sa se desfasoare activitatile pentru care sunt destinate, numai daca acestea sunt tinute în husa sau bagaj si nu sunt încarcate cu munitie.”

Detalii aditionale

Conditie Nou