Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Generator OZON, ozonator, sterilizare Purificator Aer, 24G/h sau 48G/h

25-08-2020 16:52   Electronice   Sector 2   338 vizualizări

630 lei

  • generator-ozon-ozonator-sterilizare-purificator-aer-24gh-sau-48gh-big-0
  • generator-ozon-ozonator-sterilizare-purificator-aer-24gh-sau-48gh-big-1
Localitate: Sector 2
Preț: 630 lei

Vand Generator de ozon, NOU (nefolosit), 24G/h sau 48G/h, produs in Romania, GARANTIE 12 LUNI.

Pretul NU este NEGOCIABIL, va rog nu mai reveniti cu diverse oferte, sau propuneri de schimb (NU SUNT FIRMA, NU POT OFERI FACTURA):

630 ron aparatul cu 1 sursa de 24g/h si 1100 ron aparatul cu 2 surse de 24g/h;

Pentru expediere, lasati va rog nr de telefon, sau ma puteti contacta telefonic, VA ROG NU APASATI CUMPARA CU LIVRARE (decat daca am vb anterior, oricum livrarea este cu verificare), pt ca asa nu am datele de contact ale cumparatorului, IN ACEASTA SITUATIE, NU VOI EXPEDIA!

O prezentare mai detaliata o gasiti pe pagina aparatului, pe Olx, am o limita de caractere:

https://proverde.wordpress.com/generator-de-ozon/

Un film de prezentare, gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=MsOK5DJ6MMY

Coletul contine:

1 X Generator de Ozon, de 24G sau 2 X 24G=48G;

1 X cablu de alimentare retea, 1.8M lungime, detasabil, plus prelungitor C13-C14, tot 1.8M lungime (total lungime cablu 3.6M);

1 X timer analogic (sau optional si digital pentru cine doreste)

1 X manual.

Dimensiune cutie: 300x220x120 (LxlxH),

Greutate: 1 KG ( sau 1.5KG, varianta cu 2 generatoare de ozon),

Putere: 110W (210W varianta cu 2 surse de ozon),

Zgomot: 40 dB,

Aplicare: 100-300m3,

Tensiune: 220-240 V / 50 Hz.

Dispozitivul se livreaza cu o priza programabila analogica Well, in pretul inclus, pentru a putea fi operat prin timer.

(gasiti aici un tutorial cu acesta: https://www.youtube.com/watch?v=BURQ8nSun3Q )

Optional, pentru un cost de 100 ron, se poate livra si o priza programabila digitala Sonoff S20, controlata din aplicatie, de pe telefonul mobil (recomandam operarea lui prin acest timer, el putand fi pornit si de la distanta asa, insa generatorul de ozon trebuie sa stea in raza unui router wireless).

Totodata, prezinta un buton de pornire oprire putand fi operat pe direct, fara timer.

Toate componentele metalice sunt din INOX (suruburi, piulite, saibe din Inox A4 si grile Inox A2). Ventilatia se face prin 4 ventilatoare de putere, Sunon MAGLEV (24VDC, 92x92x25mm, 2.4W, 87.5m3/h, 51.5 CFM, 3000RPM), durata de viata 70.000h.

Aparatul este usor, manevrabil, zgomot redus (40db) si usor de intretinut. La admisia aerului, aparatul este protejat de 2 GRILE TIP SITA, de aluminiu, astfel nu veti avea probleme cu intrarea in aparat a insectelor, prafului, scamelor, firelor de par, aceste grile putand fi aspirate cu usurinta. La evacuare, prezinta 2 grile de protectie tip finger guard, cu tratament de inox.

Aparatul este protejat la supraincalzire, printr-un senzor de temperatura bimetal, cu temperatura de declansare, la 40C, astfel in eventualitatea nefunctionarii sistemului de ventilatie, acesta se inchide automat (cand sursa de alimentare ajunge la temperatura de 40C), altfel exista riscul de incendiu (aparatele chinezesti, nu au o astfel de protectie, nu va recomand sa lasati un astfel de aparat sa functioneze, fara a fi urmarit indeaproape, ventilatia cedeza prima la aceste aparate).

Totodata, aparatul are protectie la scurtcircuit ( prin o rezistenta fuzibila de 2A, detasabila) si protectie la suprasarcina (incorporata in sursa de inalta tensiune). Are o greutate redusa, putand fi ridicat si de 1 copil si poate adera cu usurinta, pe orice suprafata este plasat, prin cele 4 picioare de cauciuc.

Singurele consumabile, sunt placile ceramice pe care se realizeaza arcul electric, care au o durata de viata de cca 10.000 ore de functionare. Placa de ceramica se schimba, numai atunci cand aparatul nu mai genereaza ozon, nu se mai simte mirosul specific al ozonului.

ATENTIE! Aparatul produce ozon in concentratii foarte ridicate, recomandam ca sedintele sa inceapa de la o DURATA CAT MAI MICA, si in functie de necesitate, aceasta poate fi crescuta.

Alte detalii

Conditie 11